Fiatal magyar apuka adalék és vegyszermentes ételeket állít elő vállalkozásában!

Mindenkinek követnie kellene a példáját, reméljük, hogy hatalmas sikere lesz. Őt és a hozzá hasonlókat kellene az államnak támogatnia!

Pethő Dániel nevét érdemes lesz mindenkinek megjegyezni. Ő ugyanis fiatal apukaként nem csak egy követendő, példamutató, de egy meglehetősen kreatív és egészségünk számára is hasznos vállalkozásba fogott.

Összegyűjtve korábbi tapasztalatait, egy vegyszer és adalékmentes, bio bébiételt kezdett el gyártani, készíteni.

Elmondása szerint az motiválta a legjobban, hogy nem akart saját gyermekének bolti bébiételt adni, mert ezek sokszor tartalmaznak különféle oda nem való összetevőket.

“Szakács vagyok, ismerem a trükköket és metódusokat, hogy például a kíméletes sous-vide módszerrel jó alapanyagból jobb ételt készítsek az átlagnál” – mesélte.

“Célunk volt, hogy a jelenleg kapható bioboltos, külföldi termékeknél olcsóbbak lehessünk – ez sikerült, a kommersz tucatárunál ugyan drágább a mi főztünk, de a rövid értékesítési láncnak és a hazai gyártásnak köszönhetően árban alatta maradhatunk az eddigi csúcskategóriának tartott készítményeknek.”

A különleges bio bébiételek már az első hetekben elfogytak, nem győzték őket pótolni, utolérni magukat a hirtelen növekvő keresletben.

Dániel azt vallja, hogy egy csecsemő táplálásánál fontos, hogy amit megeszik, ne hússzor legyen permetezve.

Ez egyúttal vállalkozásának és az általa gyártott termékeknek is a fő alapelve.

Az alacsony hőfokú technológiánknak köszönhetően az aromák nem változnak, a vákuumozás miatt benne maradnak a termékekben.

Egyelőre a webshopos rendelés utáni kiszállítást vagy a személyes átvételt vállalják.

A bébiételeket hűtve viszik ki, a szavatossági idő két hét (persze le is lehet fagyasztani, a frissen az igazi, vallják a készítők).

Szerintünk nagyon becsülendő és remek ötlet, amit kitalált.

Az ilyen fiatal vállalkozókat kellene az államnak hatalmas pénzekkel támogatnia…

Facebook Hozzászólások
cms

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.